مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف با شوهر

سلام
من سه ساله ازداوج کردم و در اولین نزدیکیم خون ریزی نداشتم که شوهرم وقتی رفتم دکتر بهم گفت ازش سوال کنم من که برای مشکل ویبرم به پزشک مراجعه کرده بودم از دکتر پرسیدم و دکتر بعد از معاینه بهم گفت خیلا بعد هستن که خونریزی ندارن و یا انقد کمه که مشاهد نمیشه و فقط مثلا شورت لکه میشه و طبیعیه و منم حرفای دکتر رو کامل به شوهرم گفتم
از اون به بعد هر وقت دعوامون میشد بهم میگفت تو زندگی رو با دروغ شروع کردی و من هر بار میپرسیدم چی دروغی گفتم نمیگفت باید اضافه کنم توی این سه سال حتی یک بار بهش دروغ نگفتم و بدون اجازش حتی تا دم در خونه نرفتم و حتی یه سر سوزن به کسی چیزی ندادم چون از اولش گفت که نباید دروغ بگی منم سعی کردم که رعایت کنم چون همسرم ازدواج دومش بود من همیشه رعایت میکردم میگفتم شاید از همسر اولش ضربه خورده و حساسه شوهرم خیلی عصبی بداخلاقه و دست بزنم داره من روستایی هستم و اون شهری دیشب سر یه موضوع پیش افتاده شروع کرد مث همیشه بهم توهین کردن که تو روستایی هستی بی کلاسی و من باید با فلانی که ازدواج میکردم اسم دوس دختر قلبش گفت و من عصبی شدم و برا اولین بار منم مث اون بهش توهین کردم خلاصه که این دعوا باعث شد دیشب شوهرم خیلی به خودم و خانوادم توهین کنه مثلا پدرم تحت پوشش کمیته امداد هستن به من میگه تو با پول صدقه بزرگ شدی دیشب به من گفت هرزه بهم گفت قبلیا فهمیدن تو رو ول کردن من خام شدم و من دیشب متوجه شدم شوهرم هنوز به اینکه من دختر بودم یا نبودم شک داره و میخوام بهش ثابت کنم که دختر بودم چیکار کنم کجا باید برم و چطور میتونم به شوهرم ثابت کنم که روزی که باهاش ازدواج کردم دختر بودم چون خیلی برام مهمه و من میخوام پاک دامنی خودم و خانوادم بهش ثابت کنم من واقعا نمیدونم چیکار کنم و به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دخترگرامی,بعضی ازدختران باکره ,دارای پرده بکارت حلقوی بوده که با اولین وتمامی تماس زناشویی.بعلت ارتجاعی بوذن پرده,خونریزی ندارندو متاسفانه همسرشان به آنها شک کرده ,بدبینی دایمی بوجود می آیدومتاسفانه خیلی ازدختران مثل شما قربانی جدایی اززندگی مشترک گردیدندوبنده نمونهایی رادیدم که شوهر بعد طلاق وازدواج مجدد,پی به اشتباه خودبرده وسخت پشیمان است ولی افسوس که کاری نمی تواند بکند ولکه ننگی را بدامن پاک زن معصوم وبیگناه چسبانده بود.دخترم صبورباش وبنظرم به یک پزشک متخصص زن مراجعه وماجرا راشرح بده وپس ازآزمایش اگه پزشک باشماهم عقیده است باشوهرهماهنگی کنید وبه مطب بروید وپس ازآزمایش مجدد شخص پزشک باایشان صحبت کند انشاء...موثر واقع میشودو اگرحضورنیافت یک گواهی ازپزشک دال برپرده حلقوی بگیر وتقدیم شوهربنم تا سوزنش ب رطرف گردد.