مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص باکره بودن بعد 11سال

سلام روزتون بخیر ببخشید ایا بعد از 11 سال ازدواج و با وجود دو زایمان ایا الانم میتونم ثابت کنم ک قبلا باکره بودم یا ن چون شب عروسی خونی ندیدیم بخاطر همین الان با وجود دوتا بچه و 11 سال زندگی ب مشکل بر خوردیم ؟؟چطور میتونم ثابت کنم لطفا اگ پیاممو خوندین پاسخ بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل اثبات نیست
احتمالا نوع پرده شما از نوع ارتجاعی بوده به همین دلیل خونریزی نداشته .
به همراه شوهرتون به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید تا شوهرتون رو قانع کنه

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهتر است از متخصص زنان راهنمایی کنید بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بهتر است از متخصص زنان راهنمایی کنید بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل اثبات نیست ولی قابل توجیه است با همسرتان به متخصص زنان مراجعه کنید