مشاوره حقوقی رایگان - برای تمدید گواهینامه پایه سوم

باسلام من ازسال 92تاسال 1402گواهینامه پایه سوم داشتم حالا که رفتم برای تمدیدش منو فرستادند کمیسیون پزشکی مشهد دکتر اعصاب وروان میگه چون ازسربازی معاف پزشکی ات به علت تشنج بوده گواهینامه بهت تعلق نمی گیرد حالا در این دوره اگر گواهینامه نداشته باشم چطوری خرج زندگی را فراهم کنم لطفا رسیدگی کنید که بخدا خیلی کارم گیره واصلا به هیچ جایی نمی توانم برم هرچه سریعتر جوابش رابدهید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اگر فردی به دلیل ابتلا به بیماری صرع، معافیت سربازی گرفته باشد، برای او گواهینامه رانندگی صادر نمی شود. مگر بیماری او کنترل شده باشد، می تواند گواهی را اخذ کند، این گواهی حتی چند سال بعد از دریافت معافیت هم صادر می شود و معافیت را دچار مشکل نمی کند.
لذا شما مدارک تحت درمان بودن رو ببرید که بیماری شما تحت کنترل هست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

به نظریه پزشکی اعتراض کنین و سوابق خوب رانندگیتون درطول ده سال میتونه کمک کنه