مشاوره حقوقی رایگان - ماده 79

آیا من دو هفته پیش رای قطعی تجدید نظر گرفته ام هم در مرحله بدوی و هم مرحله تجدیدنظر رای به ضررم صادر شده آیا امیدی هست از ماده 79 استفاده کنم موضوع شکایتم تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر میباشد
درصورتیکه چن نفر از هموطنان همزمان با من رای گرفتن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه 5رای صادره دیوان عدالت اداری پیرامون همان مسله درحداقل دوشعبه مختلف دیوان بنفع همکاران شماصادرشده,می تولنید از طریق لایحه ازرییس دیوان بخواهیدتارای مشمول تمامی همکاران سراسر کشورگردد.وهییت عمومی پس ازبررسی درصورت صحت,مشمول تمامی کارکنان واجدشرایط میگردد.