مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زن و مجهول المکان بودنش

سلام. همسر من 6مرتبه از منزلمان بدون اجازه من همراه بچه 3سالم رفته و مجهول المکان بوده و بعد از2 ماه برگشته بدون اینکه عنوان کنه کجا رفته و من به خاطر بچم هر مرتبه چون اضطراب نگیره ندید گرفتم و اخرین مرتبه 6 ماه پیش بود که حتی سقط جنین هم داشته من شکایتهایی کردم که باز وقتی برگشت ادامه ندادم و بسته شدن. امروز باز هم تکرار شده و خانواده درجه یک او میگن از مکانش بی اطلاع هستند. من میتونم شکایت کیفری مبنی بر مشکل روانی و اخلاقی علیه او کنم و عدم صلاحیت نگهداری فرزند دخترمان و گرفتن حضانت بچم رو کنم و اینکه عنوان شکایتم رو نمیدونم ... خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید ضمنا من عدم تمکین بدهم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلب حضانت از صاحب حق
اسان نيست شما بايد عدم صلاحيت اخلاقي مادر و تا حدي كه اين عدم صلاحيت موجب وارد شدن صدمه اخلاقي ، تربيتي ، اموزشي به بچه ميشود همچنين حق ملاقات بچه را از شما ساقط مي كند نهايتا سلامت و مصلحت بچه بخطر مي افتد به دادگاه ارائه دهيد و ادعاهاي خود را مبني بر ترك منزل مشترك زوجه بدفعات و .....اثبات كنيد
البته با كمك شهود و از دادگاه تقاضا كنيد والدين و يا برخي از اعضاء خانواده همسرتان بعنوان مطلع در دادگاه حاضر شوند و يا مددكار تعيين شود كه از بستگان و مطلعين راجع موضوع تحقيق و گزارش بعمل اورد البته اگر يقين داريد خانواده همسر به نفع شما اطلاعات مي دهند