مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار اتومبیل بابت خرابی

با سلام
من حدود یک سال و نیم پیش اقدام به فروش یکدستگاه تریلی کردم در قولنامه قید شد میل لنگ و سیلندر استاندارد می باشد
بنده ماشین را به صورت وکالتی سند قطعی زدم
الان بعد از گذشت بیش از یکسال و نیم خریدار شکایتی مبنی بر اینکه موتور اتومبیل ایراد دارد و سیلندر کف تراشی شده است نموده است
نظر افسر کارشناس این بوده که : به نظر می رسد کفی های محل استقرار میل لنگ کف تراشی شده است و مدتها قبل از تاریخ معامله یاتاقانهای موتور سوخته و به کفیهای محل استقرار میل لنگ آسیب وارد شده و برای بر طرف شدن ایرادات و آسیبهای وارده به کفیها اقدام به کف تراشی و تعویض میل لنگ و تعمیر اساسی موتور شده باشد و خسارتی حدود 20 میلیون در نظر گرفته شده است
سوال بنده این است که بنده یکسال و نیم پیش ماشین را سند زده ام آیا هر زمان خریدار به دلخواه میتواند شکایت کند؟
بنده فقط در قولنامه گفته ام سیلندر و میل لنگ استاندارد است و نظری در رابطه با اشکال در موتور یا کف تراشی نداشته ام
چه اقدامی باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .با توجه به اینکه عیب خودرو متصل به زمان خرید می باشد,خریدار می تواند معامله رافسخ ویا ارش(تفاوت قیمت)رابگیرد. کارشناس باید تفاوت قیمت سالم بوذن موتور وکف با معیوب بوذن این دو درزمان معامله راحساب کند نه خسارت مذکور را.ای کاش درزمان معامله عیوب خودرو رابیان می کردید که دیگه الان خریدار ادعایی نداشته بود.عدم اطلاع شما تاثیری درفسخ یا ارش ندارد.