مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام.. برای دریافت وام ازدواج خواهرم و که شرکت بیمه دارن معرفی کردم ولی قبول نکردن و گفتن از بستگان نمیشه ... آیا این درسته؟؟ برای اخذ وام در بانک تجارت ایلام ثبت نام کردیم، من و همسرم یه بانک و انتخاب کردیم .. آیا واقعا بستگان درجه یک و نمیشه ضامن قرار داد؟ لطفا راهنمایی کنید،، در ضمن یه ضامن کافیست یا باید دو نفرو معرفی کنیم؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
ايراد انها غير قانونيست و به مرجع بالاتر اعلام كنيدكه از پذير ش ضمانت خواهرتان خودداري ميكنند

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .هرچند این مورد در تخصص ما نیست .ولی ملائت ضامن برای بانک ملاک است و فامیل و غیر فامیل ملاک نیست