مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

با سلام
بنده چند سال قبل ضامن وام ازدواج همکارم و خانومش که کارمند بانک هستم شدم و الان ایشان از بانک استعفا داده و ده ماه هست که قسط پرداخت نکرده مجموع بدهی 8میلیون تومن شده بانک حساب من و مسدود برداشت کرده الان چطور میتونم حسابم رو باز کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر اقساط تمام شده به اداره حقوقی بانک مراجعه و درخواست رفع انسداد حساب بدهید.......... در ضمن شما می توانید مبالغ پرداختی را از وام گیرنده اصلی مطالبه نمایید........ در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.