مشاوره حقوقی رایگان - دیه شخص ثالث

باسلام. بنده روز شنبه25/1402/09 ازبابت دیه شخص ثالث طلب داشتم که توسط پزشک قانونی تایید شده بود لذا چندين بار مرا به دکتر متخصص چشم پزشک مراجعه وآنها هم همان بندهای پزشک قانونی را تایید کرده بودن حالا پرونده اینجانب را به پزشک معتمد بيمه معلم ارسال کرده ایشان هم برای اطمینان از محتویات پرونده چشمم که‌ در اثر حادثه اربکان خودرو باز شده و موجب خراش قرنیه و افت بینایی وحساسیت به نور خورشید شده است والان همه پزشکان تمام بندها را تایید کرده اند ولی پزشک معتمد بيمه معلم اظهار می کنند که آب مروارید دارید شاید تاثیر گذار باشد حالا برام اسم گذاشته واز تایید افت بینایی خودداری می‌کنند آنقدر پیگیر شدم آخر خسته شدم گفته ایشان را قبول و از حق قانونی دست بردار شده ام و رضایت ثبتی دادم الان پشیمان شده ام و میخواهم ابطال ثبت محضری درخواست کنم لطفا راهنمایی بفرمایید تا حق وحقوق ام ازبین نرود. متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بیمه موظف است آنچه را که دادگاه حکم می‌دهد از آن تبعیت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه بدوی می‌بایست در این خصوص رسیدگی نماید و رسیدگی ماهوی انجام دهد