مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال قبلا توقیف شده

سلام
همسرم از طریق اداره ثبت درخواست مهریه داده بود و منزل بنده توقیف گردید و بدلیل اینکه وام داشت و در رهن بانک بود نتونست راه به جایی ببره
خلاصه با هم آشتی کردیم و الان از طریق دفتر اسناد رسمی تقاضای انصراف پرونده اجرایی و همچنین رفع توقیف منزل رو داده
حالا بنده میتونم منزل رو با وامی که روش هست به نام مادرم انتقال بدم (صلح کنم) ؟

سوال اول : بعد از اینکه خانمم بفهمه فرار از دین محسوب نمیشه ؟

سوال دوم : اگه فرار از دین محسوب میشه تا چه مدت باید از انتقال سند بگذره که فرار از دین محسوب نشه ؟

ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست تکلیف وام مشخص شود و فرار از بین نمی‌باشد