مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و باج گیری

سلام وقت بخیر
من حدود 6 ماهی هست با یک خانومی آشنا شدم، ما بین هم دیگه عقد خوندیم، ایشون 2 3 سالی هستش جدا شده اما نه به طور رسمی به صورت لفظی چون دوتا بچه داره میخاستن خدمات این بچه‌ها قطع نشه و تقاضای همسر سابقشون این بوده، منو همسرم باهم بیرون میرفتیم، تا اینکه الان یکی پیدا شده همسرمو تهدید کرده و ازمون فیلم و عکس گرفته و ادعای کرده به پلیس نشون میدم بگیرنتون و ادعای پخش عکس و فیلم ها رو کرده و از همسرم اخاذی کرده و انگشتر طلاشو گرفته ازش
من چیکار میتونم بکنم الان

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پلیس امنیت اخلاقی طرح موضوع نمایید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
طلاق بایستی به حکم دادگاه و بصورت شرعی انجام شود.
لذا ارتباط و صیغه مجدد شما باطل و مشمول رابطه نامشروع است.

موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که به شکل رسمی و قانونی، طلاق خانم در دفترخانه طلاق به ثبت نرسد ارتباط شما با آن خانم، نامشروع است و در قانون چیزی بعنوان طلاق لفظی وجود ندارد.