مشاوره حقوقی رایگان - سلام خواهش میکنم جواب بدین. درمورد غرامت از خدمت سوال دارم

سلام خوب هستین
استادهای گرامی خسته نباشین با عرض معذرت یه سوال داشتم.
من حدود یکسال پیش در راه رفتن به پادگان دچار واژگونیه خودرو شدم که بینیم شکست
الان از پادگان فرستادن به کمیسیون 134 و بیمه
بیمه هم فرستاد کمیسیون
کمیسیون که هنوز جواب نداده
حالا مثلا کمیسیون 10%غرامت بنویسه اونوقت مبلغش چند میشه تقریبا.
مبلغ کل غرامت برابر با دیه کامل یک فرده؟؟ یا غرامت رو بر حسب بیمه عمر و حوادث میدن که مبلغشم چیز ناچیزی میشه؟؟ یا اصلا چگونست و چگونه حساب میشه
یا اصلا مورد اقدام من از پادگان درست نبوده و باید شکایت میکردم؟؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام ممنون
ديه براساس ديه مقدر مملكت هست
ديه مرد مسلمان ٢٧٠ ميليون هست
يك درصد از٢٧٠ ميليون سهم ديه شماست. مرجع شكايت شما باعث تشكيل پرونده شماشده و درست بوده