مشاوره حقوقی رایگان - میتونم جانبازی بگیرم

سلام من سال 93در زاهدان سرباز بودم و یک روز در ماموریت که در ماشین بودیم تصادف کردیم و پای من قابل قطع بود که پلاتین گذاشتم اون موقع بهم دیه 20میلیون دادن میخواستم بدونم الان که من هر جا میرم برای کار نمیتونم کار کنم میتونم جانبازی بگیرم یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید درخواست تشکیل کمیسیون خاص بدهید تا پرونده شما را بررسی و براساس جانبازی یا معلولیت حین خدمت موضوع بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جانبازی شرایطی دارد که باید از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه و اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از بنیاد امور جانبازان موضوع را پیگیری نمایید