مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا و پرداخت وجه نقد

سلام وقتتون بخیر بنده برای یهps5به مبلغ32 میلیون به فروشنده شهرمون مراجعه کردم و مبلغ رو نقد پرداخت کردم و رسیدی بمن داد ک ظرف مدت یه هفته کالا دستم میرسه ولی الان 2 هفتست که کالارو تحویل نمیده پول رو هم پس نمیده و قیمت اون کالا4 میلیون پایین اومده و در حال ریزشه چه کاری میتونم انجام بدم که این تاخیر یک هفته ای و این 4 میلیون ک ارزونتر شده رو جوری تطبیق بدم ک برای هر دوی ما منصفانه باشه؟!؟و طرف نخواد به این تاخیرش ادامه بده

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اظهارنامه ای ارسال کنید و ایفای تعهد را بخواهید و سپس دادخواست مبنی بر الزام به ایفای تعهد مطرح کنید