مشاوره حقوقی رایگان - تحویل تصاویر ضبط شده دوربین مداربسته

سلام،
منزل من دوربین مداربسته ای دارد که مشرف به خیابان است.
در کوچه‌ی روبروی منزل (که فقط ورودی کوچه در دوربین مشخص است) سرقتی صورت گرفته و صاحب منزل به سرقت رفته، از ما درخواست دریافت تصاویر را کرده. آیا برای ارائه این تصاویر نیاز است آن فرد مجوز قضایی داشته باشد؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

به استناد بند 28 ضوابط انتظامی عمومی ارائه هرگونه فیلم و تصاویر ضبط شده توسط دوربین های مداربسته در اماکن عمومی به اشخاص حقیقی و حقوقی بدون هماهنگی پلیس نظارت بر اماکن عمومی یا دستورمراجع قضایی ممنوع می باشد.