مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام، همسرم بعد مدت دوماه زندگی مشترک رو ترک کردن، عدم تمکین اقدام شده. قبل از عقد در جریان بیماری تومور مغزی بودیم، عمل کرده بودن و گفتن تومور خوش خیمه. حال از بستگان خانم به علت تومور مغزی فوت کردن، آیا با توجه به موروثی بودن این تومور میتوان عنوان «تدلیس در ازدواج» را طرح نمود و اثبات کرد؟
آیا بر روی مهریه تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

.....قبل ازدواج مي دانستيد كه جراحي كردند و مبتلاء به اين بيماري هستن
پس چه فريبي ؟ خير تدايس و فريب در ازدواج مطرح نيست

پرسشگر :

باتشکر از پاسخ،لازم بذکره به ما گفتن خوش خیمه و تا دوسال بعدش کاملا خوب میشه.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شماازبیماری ایشان مطلع بوده اید قبل ازعقدتان پس, میتوانستید بیشتر تحقیق کنید ویا عقدنکنید شمارافریب, نداده است که مرتکب تدلیس شده باشد.