مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار فیلم خصوصی

با سلام من با خواستگارم رابطه سطحی داشتم وقتی بهش گفتم دیگر نمیخوام ادامه بدم من رو تهدید کرد که ازت فیلم دارم فیلمت رو پخش میکنم میفرستم به فالورات چطور میتونم ازش شکایت کنم طوری که خودم مرتکب رابطه نامشروع شناخته نشوم؟ پلیس فتا مراجعه کنم کمکم میکنه؟ از تلگرام تهدیدم کرد پیاماش هم پاک کردم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به ضرر شرفی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت کنید