مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکواییه کیفری الکترونیکی

سلام راساً به سامانه adliran.ir مراجعه و اقدام به نگارش شکواییه کیفری نمودم ولی در قسمت موضوع شکوائیه هیچکدام از عناوین ظاهر شده در منوی کشویی سنخیتی با موضوع شکواییه ندارند و تایپ میکنم "به شرح شکواییه" ولیکن سامانه آنرا نمیپذیرد و شکواییه ثبت نمیشود. راه حل چیست؟
شکواییه در خصوص تماس تلفنی افراد ناشناس است که به بهانه کذایی خدمات مخابراتی درخواست اخذ وجه مینمایند

پاسخ ها :

پرسشگر :

چنین گزینه ای در عناوین وجود ندارد

پرسشگر :

مراجع قضایی معتقدند که چون اهانتی بشما صورت نگرفته و مالی از شما نبرده اند چندان وصف کیفری ندارد و به حل اختلاف مراجعه و ضمن ارایه دادخواست اصلی ،دادخواست تامین دلیل برای تحقیقات و شناسایی آنها ارایه کنید .

پرسشگر :

میخوام گزینه بشرح دادخواست بنویسم