مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام.... پدر بزرگ مادریم 6 سال پیش فوت کرده و مقداری ملک باقی گذاشته است ..... پارسال یکی از املاک را دایی هاین فروختند و به شرط دادن حق الارث از این زمین از مادر و خاله هایم امضا گرفتند مبنی بر رضایت در فروش این زمین ...... ولی بعدا پول زمین را گرفتند و سهمی به خواهران ندادند ..... الان بعد از گذشت یکسال میتوان شکایت کرد؟ میتوان حق الارث را گرفت؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله میتوانید به نسبت سهم مادر و خاله ها درخواست مطالبه وجه بدهید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ابتدا باید فرم گواهی انحصار وراثت را تهیه و سپس علیه فروشندگان و خریداران ملک اقدام به طرح دعوا مبنی مطالبه سهم الارث مطرح کنید.

قبل از طرح دعوا نیز می توانید اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی برای فروشندگان و خریداران ارسال نمایید.