مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق کیفری

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
خانوم من شکایت ترک انفاق ازم کرده بود که رفتم دفاعیاتم رو انجام دادم الان رای قرار منع تعقیب واسم اومده میخوام
بدونم اگه ایشون اعتراض بزنن ایا رای تو تجدید نظر احتمال لغو داره یا نه رد میشه اعتراضش ؟ و اینکه ایا نفقه ایشون با این اوصاف منتفی شده یا خیر؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دراعتراض به قرارمنع تعقیب دادسرا
دادگاه دوباره پرونده رابررسی میکند ودادگاه هم یامنع تعقیب راتاییدمیکندیااگرپرونده ناقص باشد دستورتکمیل تحقیقات صادرمیکندیاقرارجلب به دادرسی صادرمیکند درشکایت کیفری ترک انفاق دادسراودادگاه جزایی به جرایم ومجازاتها رسیدگی میکند وخانم می تواند درمحاکم حقوقی درخواست نفقه کند لکن اگرزن بدون علت ازشوهرتمکین نکند مستحق نفقه نمی باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه بررسی میکند. اگر درست بود تایید و اگر نادرست بود نقض میکند