مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب در شکایت ترک انفاق

با سلام
من (زوجه) 4.5 سال عقد کرده ام، دوشیزه ام و ساکن در منزل پدرم.
به دلیل اختلافات خانوادگی مراسم عروسی صورت نگرفته،
اخیرا دو نفر شهود مرد، برای اعلام آمادگی (حتی بدون جشن عروسی) برای زندگی و تمکین نزد زوج در پادگانشان (ایشان نظامی با 17 سال سابقه خدمت اند) فرستادم، ولی زوج رد کردند و تمایلی به زندگی ندارن،
زوج مبالغی ماهیانه 100، 200 هزار تومن برای فرار از ترک انفاق به حسابم واریز میکنند.
تا به امروز هیچ گونه اظهارنامه دعوت به زندگی و دادخواست تمکین از طرف زوج داده نشده.
به خاطر بلاتکلیفی
ترک انفاق و نفقه حقوقی و درخواست مهریه دادم.
شهودم رو در ترک انفاق بردم، قرار منع تعقیب به دلیل عدم ادله کافی در دادیاری صادر شد.
چون دادیار بدون توجه به عدم تهیه مسکن که جز نفقه هست، و با مبالغ کم واریزی رای منع تعقیب صادر کرده است.
آیا اگر اعتراض کنم، نتیجه میگیرم؟؟
ابلاغ امروز 28 اسفند 98 آمده، ده روز زمان اعتراض دارم.
در صورت اعتراض در محکمه کیفری دو چه چیزهایی باید بگویم؟
با تشکر و تجدید احترام.