مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه

با عرض سلام خدمت وکلا محترم و دلسوز سوال بنده اینه شریک برادرم با بنده صلح نامه ای امضا کرده ولی مدارک ملک مورد صلح رو به من تحویل نداده میخواستم بدونم آیا صلح نامه اعتبار دارد و سوال دوم اینکه در صلح نامه ما داور و شاهد دارد از نظر دادگاه و حقوقی حکم داور چقدر مهمه؟ با تشکر فراوان از اساتید وکیل

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت بروز هرگونه اختلاف قبل از مراجعه به دادگاه داور صلاحیت رفع اختلاف را خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلحنامه به صورت قانونی تنظیم شده باشد معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر صلحنامه رسمی باشد می‌توانید حضور پیدا کرده و یک نسخه از آن بگیرید