مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت

پسر من 15 ساله هستن و من میخوام اقدام کنم برای آوردن پسرم نزد خودم ( پسرم تا الان با پدر زندگی میکردن ) مراحلش چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر 15 ساله خودش می تواند تصمیم بگیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در سن و سال پسر شما دیگر حضانت معنایی ندارد و خودش می تواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

فرزند ذکور در پانزده سالگی از حضانت خارج میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست حضانت بدهید تا فرزند خودش انتخاب نماید البته می‌بایست شرایطش را نیز داشته باشید