مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ و تکلیف کمیسیون معامله فسخ شده

باسلام. ملکی را خریداری کرده و 2 دانگ ان را به نام همسرم زدم اما در هنگام معامله همسرم حضور نداشت و مشاور املاک ادعا کرد که تا همسرم قرارداد را امضا نکند قانونی نیست و قولنامه به بنده و فروشنده نداد. بعد از 2روز متوجه شدیم محل خریداری شده بدلیل هدایت تخلیه فاضلاب شهری دارای پشه های بیماری زامیباشد و سکنه زیادی به این دلیل تخلیه کرده اند بنده درخواست فسخ کردم اما فروشنده چک اول را خرج کرده و میگوید باید بمانیم تا خانه اش بفروش برود. حال بنگاه هم کمیسیون 2طرف را از بنده کسر کرده و قولنامه ای هم تحویل نداده. تکلیف چیست؟ متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت راضی نشدن فروشنده به فسخ وپرداخت ثمن,دادخواست فسخ بیع بعلت عیب مذکور واستردادثمن معامله را تقدیم کنید.حق کمیسون نصفش راشمابایدبپردازید وفسخ معامله تاثیری درحق کمیسیون دریافت شده نداردولی پس ازفسخ می توانید حق کمیسون را ازفروشنده مسترد نمایید.