مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی از زوج در حبس

سلام شوهرم موادمخدر میکشه و میفروشه ومن چند ساله به بدبختی زندگی کردم 2بار از خونه بیرونم کرده رفتم بهزیستی بچه هامم یواشکی بردن بهزیستی حتی یک روزم سرکارنرفته من را بدبخت وآواره کرده2سال پیش از کرمان میومدیم اصفهان بدون اطلاع من مواد تو کیفم جاسازی کرده بود که توسط ماموران ایست بازرسی دستگیر شدم شوهرم فرار کرد دادگاه بهم 9سال زندانی دادند.بعد چندین ماه شوهرم بامواد دستگیر شد و 7 سال زندانی دادن بهش میخوام از تو زندان غیابی و سریع طلاق بگیرم مهریه ام را بزارم اجرا چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
یا از طریق وکیل خارج از زندان یا ازطریق دفاتر خدمات قضایی مستقر درزندان اقدام کنید.هم طلاق و هم مطالبه مهریه

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با محکومیت وی به بالای 5سال میتوانید درخواست طلاق کنید