مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام. من بابت سود سهم الشرکه شرکت از مدیرعامل ( شریکم ) یک چک گرفتم و بخاطر پاس نکردن در دادگاه حقوقی به اجرا گذاشتم و بعد از مدتی صادرکننده رفت شکایت خیانت در امانت چک در دادگاه کیفری کرد و حکم قطعی در بازپرسی و دادگاه کیفری 102صادر شد به نفع من و در دادگاه بدوی حقوقی هم به نفع من امده و صادر کنند بعد از رای بدوی حقوقی رفت دوباره منو شکایت خیانت در امانت چک و سواستفاده سفید امضاء کرده اینبار میگه شاهد دارم در شکایت اول وکیلم شاهد رو نیاورده و حسابدار شرکت رو معروفی کرده درصورتی که این چک رو داد به من نه تنها حسابدار هیچ کس دیگه حضور نداشت از شما عزیزان خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید الان باید چیکار کنم. لازم به ذکر است من با حسابدار اصلن خوب نبودیم چون بسیار بی نظم بود و همیشه ساعت 10به بعد میآمد سرکار بهش اعتراض میکردم ولی مدیرعامل هواشو داشت و یکبار هم حساب و کتاب شرکت رو بنفع مدیر عامل اشتباه کرده بود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باطرح شکایت قبلی وحکم به تبریه شما,دیگه نمی تواند راجع به همین چک با تغییرعنوان مجرمانه شکایت دیگری را مطرح کند.شما با ارایه رای قبلی ,بازپرس موقوفی تعقیب بنفع شما صادر می کند.