مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت چک

سلام خسته نباشيد من دوسال که یک چکی رو فرم زدم به مبلغ 160میلیون بعد کلی احضاریه رفت حکم جلب گرفتم کارت ملی طرف باطل کردیم کلیه مراحل قانونی رفتم الان طرف دستگیر شده هیچ گونه پرداختی هم نداشته و رفته خیانت در امانت شکایت بنده کرده آیا قاضی چی تصمیمی میگیرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعای نیاز به دلیل دارد به نظر می‌رسد دفاع ایشان موهومی بوده و صرفاً برای دور زدن قانون و عدم پرداخت چه کسی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به مدارک و ادله طرفین اتخاذ تصمیم با قاضی رسیدگی کننده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل و مستندات داشته باشد خوب امکان اینکه بتوانند رای بگیرند وجود دارد