مشاوره حقوقی رایگان - جرم الحاق در جعل

با سلام
بنده راجب به یک توافق نامه عادی که یکی از برادرانم در جلسه دادگاه رونمایی نموده و به این شکل موجب ضرر و زیان بنده شده
ادعای جعل امضا و اثرانگشت نمودم و بدین ترتیب شکایت کیفری در این خصوص نمودم و در دادخواست اولیه اعلام نمودم امضا و اثرانگشت بنده مورد جعل قرار گرفته
و موضوع به کارشناس 1 نفره و سپس هیات 3 نفره ارجاع شد
و هم کارشناس 1 نفره و هم کارشناس 3 نفره تایید نمودند امضا و اثرانگشت بنده با اصل مطابقت دارد منتها کارشناس 3 نفره اعلام نمودند 2 سطر در انتهای متن بعد از درج امضا و اثرانگشت بنده اضافه گردیده ( الحاق)
حال بعد از نظریه کارشناس 3 نفره به بازپرس مراجعه نمودیم و گفتیم جرم جعل تحقق یافته به لحاظ الحاق و بازپرس گفت شما چون ابتدا اعلام نمودید و درشکایت اولیه راجب امضا و اثرانگشت ادعای جعل نمودید و الان کارشناسها تایید کردند امضا و اثر انگشت درسته و الحاق جز جعل حساب نمیشود و دادخواست شما رد میشود
حال میخواستم راهنمایی بفرمایید ایا بازپرس میتواند در اینجا الحاق رو جز جعل به حساب نیاورد و قرار منع تعقیب صادر کند
این توافق نامه باعث وارد نمودن ضرر و زیان به بنده نموده
حال راهنمایی بفرمایید بنده باید چه کارکنم که بازپرس جرم الحاق رو به حساب نمیاورد ایا اقدام وی قانونی است ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .نظربه اینکه جرم جعل,واستفاده ازسندمجعول ازجرایم قایل گذشت نمی باشند,نیازی به طرح شکایت مدعی خصوصی ندارد وباتوجه به اینکه جرم مذکور جنبه عمومی دارد بازپرس. وقتی یقین به جعل(الحاق) پیدانمود,می بایست قرارجلب به دادرسی را صادر می نمود.شما ظرف 10روز ازتاریخ ابلاغ اعتراض بزنید نقض می گردد.

پرسشگر :

ظرف ده روز از ابلاغ چی باید اعتراض بزنم ؟؟؟
ایا بازپرس طبق قانون اجازه دارد که چون در دادخواست اولیه راجب جعل امضا و اثرانگشت ادعای جعل نموده ام و الحاق رو مطرح ننمودم حال کارشناسها تایید نموده اند امضا و اثرانگشت با اصل مطابقت دارد ولی دو سطر الحاق شده به پایان متن
ایا بازپرس از نظر قانونی میتواند الحاق رو در نظر نگیرد و قرار منع تعقیب صادر کند ؟؟؟
ممنون میشم واضح راهنمایی بفرمایید

پرسشگر :

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

ظرف 10روز ازتاریخ ابلاغ قرارمنع یا موقوفی تعقیب.اگربازپرس نسبت به الحاق اظهارنظرنکرد,دردادگاه دراولین جلسه نسبت به الحاق اعتراض کنید.