مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد به دلیل بیماری زوجه

سلام،خانم من مریض هست سرطان سینه دارد،هر دوتا سینه هاش جراحی شده وبه طور کامل برداشته شده،وبه خاطر پاهای پرانتزی زانوها جراحی وهر دو زانو مصنوعی بوده به طوری که قادر به نشستن روی زمین نیست،یا روی مبل یا رختخواب،آیا میتوانم یک طرفه حق ازدواج مجدد از دادگاه بگیرم؟

پاسخ ها :

ازدواج مجدد به دلیل بیماری زوجه حق ازدواج مجدد برای زوج بیماری زوجه ازدواج