مشاوره حقوقی رایگان - تحویل پارکینگی که نه طبق گفته اولیه فروشنده و نه طبق سند است به اینجانب

با سلام،
من ساکن شهرستان همدان هستم.
زمانی که می خواستیم قرارداد خرید آپارتمانم را در بنگاه تنظیم کنیم، از فروشنده خواستم مطابق سند پارکینگ را به من بدهد. ایشان هم جای پارکینگ را نشان داد.
زمانی که برای تحویل گرفتن آپارتمان رفتم، پارکینگ دیگری را که از نظر محل استقرار بسیار دچار مشکل است را به من تحویل دادند و گفتند طبق سند این مربوط به شما است.
پس از این تناقض به اداره ثبت مراجعه کردم آنها گفتند باید صبر کنی سند بنامت شود. تا کروکی محل استقرار پارکینگ به شما نشان داده شود.به هر حال من واحد را تحویل گرفتم.
پس از ثبت سند بنامم و دریافت کروکی پارکینگ متوجه شدم همان محلی که ابتدا زمان تنظیم قرارداد به من نشان داده بودند طبق سند مربوط به واحد من است. که حال خودروی خودشان را در آن محل پارک می کنند.

متأسفانه محل استقرار فعلی پارکینگ اینجانب محل عبور و مرور ساکنین ساختمان است و چندین بار خسارت به خودروی اینجانب وارد شده است.
پس از چند بار از آنان درخواست کردم پارکینگی را که روز اول به من نشان داده اند و در واقع همان هم در سند ذکر شده به من تحویل دهند که حدود هشت ماه است مرا به بازی گرفته اند.
می خواستم بدانم چه کار باید انجام دهم ؟ آیا این موضوع حقوقی است یا کیفری؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجید کریمی

مجید کریمی :

شما طبق قرارداد در محل سندی خود پارک کنید

پرسشگر :

متأسفانه ریموت پارکینگ رانداده اند.
با عرض معذرت این موضوع در غالب دادخواست حقوقی است یا شکوائیه کیفری؟

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بدواً طی ارسال اظهار نامه رسمی حاوی اخطار به فرد خاطی و اعطای مهلت 24 ساعته به وی برای خروج خودرو خود از پارکینگ اختصاصی شما و ابلاغ آن به مخاطب ، چنانچه ایشان همچنان مانع اجرای حق استفاده شما از پارکینگ شخصی می شوند با تأمین دلیل از طریق جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در شورای حل اختلاف دادگستری محل وقوع ملک و یا شهادت شهود واجد شرایط مشروط بر اینکه دارای سند مالکیت پارکینگ مورد مناقشه باشید بر علیه فرد مانع شونده ، شکایت کیفری تحت عنوان ممانعت از حق در دادسرای محل وقوع جرم طرح نموده تا رسیدگی شود .

یک وکیل

پاسخ دوم : وقتی کنترل ریموت درب پارکینگ را تحویل نگرفته اید پس چگونه ثمن معامله را تسویه نموده و سند مالکیت را دریافت کرده اید !؟ از طریق ریموت یکی از واحدهای همسایه ، کپی تهیه نمائید .