مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان

سلام.
در صورتی که مدیر ساختمان به مدت یک سال و چند ماه بیلان رو ارائه نده و در عین درخواست مکرر از سوی یک واحد، ترتیب اثری داده نشه و همون واحد به همین دلیل به مدت چند ماه شارژ رو پرداخت نکنه، تکلیف چی هست؟
مدیر ساختمان اجازه ی وصول طلب از مالک رو داره؟ یعنی مالک اجازه ی برداشت از پول پیش رو داره؟؟
در این شرایط که بعد از یک سال و نیم بیلان رو ارائه دادن، تکلیف شارژهای معوقه که به دلیل عدم ارائه ی به موقع بیلان بوده؛ چیست؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مدیر موظف به ارایه صورت حساب است. موجر بدون حکم دادگاه نمی تواند مبلغی را از پول رهن کسر نماید.
فقط یکسری موارد قانونی برای رسیدن به حقوق در اپارتمان ها وجود دارد که معمولاً رعایت نمی شود و موجب گرفتاری اکثر مردم می شود.
قبل از هر اقدامی مشورت بگیرید