مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک قولنامه ای از همسر

سلام وقت بخیر چگونه میتوانم قولنامه بنگاهی واگذاری خانه ام به همسرم در قبال بخشیدن مهریه اش را یک طرفه باطل کنم و ازش پس بگیرم . الان من و همسرم در آستانه طلاق گرفتن هستیم آیا میتوانم خانه ام را از همسرم پس بگیرم . چگونه چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه قبول نکند به نظر به راحتی ممکن نیست

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد شما دارد لذا باید بدوا قرارداد ملاحظه و سپس می توان اظهار نظر کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا امکان پذیر نیست مگر در مبایعه نامه برای خود حق فسخ قائل شده باشید

حیدر محمدی

جناب آقای حیدر محمدی :

با سلام
در صورت انتقال صحیح ملک به همسرتون امکان برگشت وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد است