مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت پیامک توهین آمیز

با سلام شخصی این پیام را در فرایند خرید کالایی برای من ارسال کرده
فارغ از بحث های خرید و فروش ، آیا میتوان به جرم افترا و توهین از او شکایت کرد و او محکوم شود ؟
به قولی از نظر شما آیا مصداق توهین و افترا برای مرجع قضایی هست ؟
متن پیام :
سلام به خودت ثابت شد که فیلم بازی میکردی مثلا به فکر رضایت و حلالیت از من بودی البته تقصیر خودت نیست
مشکل از اون لقمه های حرومیه که به خوردت دادن

پایان پیام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت