مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ربا

با سلام ما سال پیش یک معامله انجام دادیم بابت خرید ماشین سنگین و هشتصد میلیون واریز و مبلغ سی میلیون کمیسیون بنگاه دار دریافت کرد که بعد از یک مدت نتونست ماشین بیاره یک قولنامه جعلی با امضا و دست خط خودش و مهر بنگاه به ما داد.
و بعد از مدتی از ترس شکایت به ما پنج فقره چک هشتاد میلیونی داد که ادعا کرد از کارکرد ماشین هست ولی دوباره بعد از مدتی فهمیدیم که مبلغ بیست میلیارد از چند نفر کلاهبرداری و روانه زندان شده حالا ادعا میکنه که پول سودی به او دادیم
و آخرین بار هم یک رسید امضا کردیم که نوشته مورد معامله یک مبلغ پول ولی قولنامه و فیش واریزی و کمیسیون بنگاه موجوده دادگاه میتونه معامله ربوی بزنه ما حتی اصل پول هم دریافت نکردیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند