مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه دستنویس

باسلام وعرض ادب خدمت اساتید محترم ما سه برادر ویک خواهر هستیم ازپدرمحرومم یک قطعه باغ سیب رسید به یک مهندس وهمکارش دردادگستری است زمین مارا تقسیم کرده وکروکی هرنفررابه خودش داده ماهمه راضی بودیم وتفاهم کردیم به یک نفرگفتیم بین ما یک کاغذ باشه ازآشنایان ماگفت من مینویسم اون هم قبلا بنگاه داشته الان بنگاه نداره ازاون بنگاه کاغذاش مونده بود برای اون نوشته برای هر کدام ما یک کاغذدادهمگی کاغذ همدیگررا امضا واثرانگشت زدیم وچهارتا شاهدامضا کرده حالا بعد یک سال نیم درآمدشان را از باغچه درآوردن واون یکی خرج زیادی کرده زمینش رو درست کرده حالا دو برادرم دبه درمیارن میگن این کاغذ ارزش نداره ما دوباره تقسیم میکنیم آیا میشود این کاغذ را ابطال کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تقسیم نامه با رضایت و توافق کتبی همه صورت گرفته باشد معتبر است