مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل مواد مخدر شیشه

سلام از مادر بنده 300گرم شیشه گرفتن درحین بردن به ترکیه اما کسی که این مواد روبهش داده گفته که پودر بدنسازی و جرمش جریمه هست وخودش پرداخت میکنه مادر من از هیچی این مواد خبر نداشته طرف اصلی هم فعلا ازش خبری نیست به نظر شما حکم مادرم چی میشه هیچ سابقه ای هم نداره خودشم زیر نظرکمیته هستش الان بازداشت موقت هستش دوماهه یعنی واسش وثیقه همه جریان روهم تودادگاه گفته وشیشه رو گردن نگرفته بهش گفتن پودر بدنسازی هستش لطف بهم بگین که چطور میشه

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به احتمال زیاد مادر شما به حبس محکوم خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات موضوع مجازات حبس سنگین و جزانقدی و شلاق خواهد داشت
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید