مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام آقایی معتاد اگر داخل ماشینش30یا40گرم شیشه پیداکنن حکمش چیست؟؟واون آقامدام انکارکندوبگوییدمال من نیس ونمیدونم کارچه کسی باشه آیاموبایل خانمش وبچهاش روشنودمیکنن؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مرجع محترم قضایی تمام تحقیقات را انجام می‌دهد اگر متعلق به شخص نباشد تبرئه خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً موضوع قابل بررسی است با اسناد و مدارک پرونده قابل رسیدگی می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً خیر مگر اینکه مقام قضایی تشخیص دهد که لازم است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تنها دفاع تان می‌تواند انکاروتکذیب تعلق موادبه شماباشداگرشخص دیگری ازان خودرو استفاده می‌کند نیز می‌تواند در مظن اتهام قرار گیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اصل براینه که متعلق به خودشه وحبس ابد،اگه ادعایی کند بررسی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات این عمل مجرمانه اعدام است.
احتمال شنود مکالمات تلفنی اطرافیان فرد متهم وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بالای 30 گرم شیشه حکم اعدام دارد در حالت تخفیف 25 سال حبس و اگر تخفیفات و استفاده از نهادهای ارفاقی نیز وجود داشته باشد کمتر می‌شود. اینکه مواد مخدر متعلق به شما نیست قبول نمیشه و باید شخصی مسئولیت را قبول کند چرا که مواد مخدر بالاخره متعلق به شخصی است باید پرونده دقیق و کانل بررسی شود چرا که در دادگاه انقلاب با تعدد قاضی رسیدگی خواهد شد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

میتوانید دفاع کنید و شنود معمولا خیر انجام نمیشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اصل بر آن است که برای آقا می‌باشد مگر خلاف آن را اثبات کند .تلفن خانواده درین موارد شنود نمی‌شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام حبس و مصادره اموال است
در صورتی که به تشخیص قاضی برای کشف جرم لازم باشد بله کنترل میشوند

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

شنود بسته به نظر قاضی است و آن هم در صورتی که نیاز یه ادله بیشتر باشد ، 30 گرم اگر خالص باشد اعدام

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 8ـ هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین و یا لیزرژیک اسید دی ‌اتیل آمید (ال.اس.دی)، متیلن دی اکسی‌ مت ‌آمفتامین (ام.دی.ام.آ. یا آکستاسی)، گاما هیدروکسی بوتیریک اسید (جی.اچ.بی)، فلونیترازپام، آمفتامین، مت آمفتامین (شیشه) و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهدشد. (اصلاحی مصوب 1389/05/09)
1ـ تا پنج سانتی گرم ،از پانصدهزار ریال تایک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.
2 ـ بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق.
3 ـ بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
4 ـ بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
5 ـ بیش از پانزده گرم تا سی گرم ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.
6 ـ بیش از سی گرم ، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حمل 30 گرم شیشه به بالا مجازات سنگینی دارد. لیکن تشخیص و تصمیم دادگاه رسیدگی کننده ملاک عمل است