مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پاپوش

با سلام...یک روز برام احضاریه اومد مبنی بر اینکه وزارت علوم از من بابت جعل مدرک تحصیلی و استفاده از آن شکایت کرده بود به بازپرسی مراجعه کردم ضمن اینکه رفتار بد و ناپسندی داشتن از من پرسیدن چرا مدرک جعل کردی؟ من گفتم کی همچین حرفی زده گفتن محل کارت من هم گفتم من 5 ماهه استعفا دادم برام پاپوش درست کردن بازپرس گفت باید دلیل و مدرک بیاری گفتم هیچ‌ مدرکی ندارم برام قرار بازداشت صادر کرده الان با قید ضمانت بیرونم...باید چیکار کنم تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که مدرکی جعل شود �سط کارشناس قابل تشخیص می‌باشد و نظریه کارشناسی در این مورد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما اگر بمحل کارتان مدرکی ارائه نکردید براساس میزان حقوق و تنتسبش با مدرک واقعیتان دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست استعلام از دانشگاهی که تدریس کرده‌اید بدهید