مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مواد مخدر

سلام خانمی هستم جز همسرم کسی را در این دنیا ندارم که ایشان هم از بد شانسی به جرمی که مرتکب نشده به زندان افتاده راستش کسانی به اشتباه همسرم را گروگان برده و کلی شکنجه کرده بودند با شلاق چندنفری چنان زده بودنش که شناخته نمیشد به محض اینکه متوجه شکایتمان شدند نزدیک نصف شب به خانه مان امده و اظهار پشیمانی کرده و گفتند تمام غرامت را پرداخت میکنیم اما شکایت را منتفی کنیم همسرم از روی ترس قبول کرده موقع رفتن مقداری مواد در خانه ما گذاشته به این عنوان که شب میترسند گیر مامورها بیفتند ساعتی بعد از رفتنشان مامورین به خانه آمده همسرم را بردند همسرم در طبقه پایین خیاطی میکرده اصلا دنبال خلاف نبوده شما رو به خدا کمکم کنید به خدا خیلی تنها و بی کسم گاهی خیلی دلم به حال خودم میسوزه توروخدا آزادش کنید دارم از غصه میمیرم《به این زن تنها بدون هیچ پشتیبان و حامی در این جامعه خراب》کمک کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
متاسفم از این ماجرا ، میتوانید موضوع را به وکیل بسپارید و چنانچه امکان پرداخت حق الوکاله ندارید تقاضای وکیل تسخیری کنید تا وکیل مزبور با بررسی مدارک موجود در پرونده راهکاری پیدا کند