مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام استاد گرانقدر
وقتتون بخیر شادی

مدیر ساختمان ما ب بهانه که با بیشتر همسایه ها آشنایی داره و د سند کلیه اهالی آپارتمان یک پارکینگ قید شده، حتی خط کشی هم کردن
ولی متاسفانه دو تا ماشین ب بهانه اینکه مزاحمت برای بقیه نداره، پارک میکنه،
و کلا دسترسی ب کنتور برق نداریم، حتی از حد خطکشی هم رد شده
میفرمایید حکمش چیه؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصرف در قسمت مشاعات بایستی به رضایت تمام مالکین باشد و این اقدام صورت گرفته که در متن سؤال اشاره شده است یک اقدام غیرقانونی است.
ابتدا اظهارنامه ارسال نمائید و در صورت عدم افاقه، دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.