مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ مشاع

سلام
من در یک ساختمان سه واحدی زندگی میکنم که هر واحد مساحت متفاوتی دارد و فقط دو پارکینگ وجود دارد و پارکینگ ها به صورت مشاع هستند در قولنامه دو نفر از ساکنان یک قطعه پارکینگ ثبت شده ولی واحد سومی که مساحت بیشتری دارد و پارکینگی در قولنامه اش ثبت نشده یکی از پارکینگ ها رو تصرف کرده با این ادعا که مشاعات ساختمان بر اساس مساحت تقسیم میشود در ثبت اسناد شهری هم پارکینگ تقسیم بندی نشده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی نیست؟ مشاعات برای همه یکسان است مگر انکه خلاف ان د. قرارداد قید شده باشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

خیر مشاعات برای همه یکسان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مشاعات قابل تقسیم بین مالکان نیست و تمام مالکان فقط حق استفاده از مشاعات را
خواهند داشت
ولی هیچکدام از مالکان بدون اجازه تمام مالکان حق تصرف مشاعات را
نخواهند داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق دخل وتصرفات در مشاعات فقط با اذن کلیه مالکین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف در مشاعات منوط به اذن تمام مالکین مشاعی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هیچ یک از مالک ها حق تصرف مشاعات را ندارند