مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدرم به من که جدا شدم میرسه یا به مادرم که ازدواج مجدد کرده

من سال 91جدا شدم و چند سال بعد برای مستمری پدرم (البته 13سال سابقه دارن) اقدام کردم. در حال حاضر مستمری دریافت میکنم. مادرم سال 84 ازدواج مجدد کردند. الان شوهر دومش میگه که دخترت نباید این پولو بگیره و این پول مال توست. میخواستم بدونم واقعا من نباید این پولو بگیرم؟ آیا راهی هست که من خودم تنها این پولو بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازدواج مجدد مادرموجب قطع مستنری مذکور نمی گردد.شمادرصورت نداشتن شوهر وشغل ودرآمدوملاءت,مستمری شما اذامه دارد وکسی نمی تواند قطع کند.