مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام من پنجاه و چهارساله مستمری پدرم را میگیرم مادرم که فرهنگی است تازه فوت شده اند حالا خواهر من که چند سالی است که طلاق گرفته اند و یک بچه که مبتلا به سرطان خون است دارند ایا میتواند حقوق مادرم را از اموزش و پرورش دریافت کند یعنی همان مستمری در ضمن ایشان گاه گاهی کار فیزیوتراپی انجام میدا ند اما دگر برایشان از این ماه بیمه رد نشده چون بچه مریض دارن و کسی را هم ندارن که از بچه مواظبت کنه با شرایط کرونا فعلا در خانه مانده اند و صاحب کار جوابشان کرده

پاسخ ها :

اختر  میرسالاری

اختر  میرسالاری :

استان :

سلام..با توجه به قوانین کار مستمری زنان به وراثشان تعلق نمیگیرد و لی خواهرتان می توانند همچون شما مستمری پدرتان را دریافت کنند