مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام ازدواج

باسلام پدرم ضامن وام ازدواجم شد و بعد از اینکه مبلغ بحسابم واریز شد کارت بانکیمو گرفت و مبلغ وام رو از دستگاه کارتخوان به حساب خودش منتقل کرد و حاضر به برگرداندن وام به من نیس و میگوید تا زمانیکه وام را صفر نکردین و اقساط وام را پرداخت نکردین وام رو پس نمیدهم چه راه هایی هست که بتوانم قانونی پولمو پس بگیرم؟؟ اگه دادخواست مطالبه وام بدم پدرم میتونه ضمانتشو پس بگیره؟ ‌کجا باید مراجعه کنم؟‌ سوال دیگه اینکه کاری که پدرم انجام داده و حاضر به پس دادن وام نمیشه جرم حساب میشه یا خیر؟‌ با بردن وام منو همسرم رو خیلی دچار گرفتاری و مشکلات کرده تقریبا همه کارها و برنامه ریزی که برای شروع زندگی کرده بودیمو رو بهم ریخت لطفا راهنمایی کن که دقیقا و کامل باید چه اقدامی بکنم اگه بخوام وکیل بگیرم هزینه ی وکیل چقد میشه ؟‌ لازمه که وکیل بگیرم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با توضیحاتی که دادید نه از لحاظ قانونی بلکه از لحاظ اخلاقی بهتر است که موضوع از طریق مذاکره حل شود. احتمالاً دادگاه هم شما را پس از کلی رفت آمد و دوندگی به سمت مصالحه هدایت می نماید.
پس بهتره خودتون از الان مذاکره و مصالحه کنید.