مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از پارک خودرو

سلام و درود ببخشید یک سوال داشتم
بند یک واحد آپارتمان برای خودمان هستش که روبه خیابون هستیم پایین ما 3 تا مغازه هست که درواقع پارکینگ آپارتمان میشه دیگر ولی خب کردن مغازه و فروختن ما یک ماشین داریم که جلو خونمون میزاریم میشه جلو مغازه اونا حالا مغازه دار ها هر روز ایجاد مزاحمت و دعوا که ماشین رو بردارین اگه من شکایتی بکنم ایا مشکلی نداره که ماشین اینجا نباید پارک بشه حق داریم پارک بکنیم یا خیر؟ از مغازه تا خیابون 3 متر فاصله هستش

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معابر عمومی متعلق به مغازه داران نیست شکایت کنید تا مجازات شوند