مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

سلام ما در کوچه بن بست که نزدیک به100متر طول دارد زندگی میکنیم بعضی از خانه ها عقب نشینی کرده اند مثل خانه ما ومیشود جلویش پارک کرد ومن خودم ماشین دارم و گاهی اوقات دیگران پارک میکنن و میگن که محل پارک برای همه است آیا قانونی هست که به آن استناد کنم و ممانعت از پارک دیگران شوم،میتوانم مانعی قابل قفل کردن بگذارم که در نبودم جلوگیری کنم از پارک دیگران.
سپاسگزارم از شما.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جلوی درب منزل حق تقدمی برای پارک کردن شما ایجاد نمی‌کند و اگر شارع عام است هر کس می‌تواند پارک کند مگر اینکه پارک کردن جلوی رفت و آمد شما به منزل را بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر درست است که کوچه بن‌بست می‌باشد اما متعلق به تمام ساکنین آن کوچه است و هر کسی می‌تواند بدان آنکه به دیگری آسیب و یا مزاحمتی برساند در آنجا پارک کند شما می‌توانید از شهرداری تقاضا کنید که آنجا مانع بگذارد در آن صورت خود نیز نمی‌توانید پارک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر موجب مزاحمت شود امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

خیر کوچه بن بست متعلق به تمام ساکنین میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید