مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات فرزند

باسلام ایا ممانعت از ملاقات فرزند که 10ماهه ندیدم دخترمو برای پدرش که حضانت داره جرم محسوب میشه بنده شکایت کردم ... نه تلفنی میتونم صحبت کنم نه حضوری

پاسخ ها :

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

چنانچه حکم ملاقات گرفته باشید تقاضای اجراییه رای رو بدهید و از دادگاه نامه بگیربد با مامور بروید در مکان ملاقات چنانچه مامور گزارش کند که مانع ملاقات شما با فرزندتون میشوذ به عنوان ممانعت از اجرای حکم قابل تعقیب می باشد