مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال مالکیت سند توسط فروشنده به خریدار

با سلام.. بعد از گذشت 11 ماه مالک سند از انتقال مالکیت سند سرباز میزند.. اینجانب ماشین رو از فرد دیگری خریداری کردم.. به شرط تعویض کاپوت
متاسفانه بیشتر از تعویض کاپوت ماشین مشکل داشت و کارشناس دادگاه هم ماشین رو کارشناسی کرده.. فروشنده یک دلال و همچنین خلافکار بزرگ و فراری از زندان میباشد و جالب تر اینه برای اینکه آزار بیشتری برساند و با علم شکایت خریدار (بنده حقیر) اقدام به سرقت پلاک میکنن.. قولنامه دستی بین ما و فروشنده تنظیم شده ... و متاسفانه در روند قضایی پرونده آنطور که مشخص هست اعمال نفوذ شده .. که در صورت لزوم مدارکی هم موجود هست
لطفا ما رو راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا مشخص نمایید می خواهید برای تنظیم سند اقدام نمایید یا برای فسخ معامله به دلیل ایرادات خودرو.
سپس نسبت به تصمیم خودتون راهنمایی بگیرید.