مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال مالکیت خودرو

سلام
بنده 4سال پیش یه ماشین خریدم که بعد فهمیدم فقط برگ سبز بنام طرف هست و سند محضری بنام یکی دیگه تو این مدت هم منو سرکار گذاشت و نیومد انتقال بده الان میگه یک و نیم میلیون بده تا بیام بزنم بنامت! میخوام ازش شاکی بشم ایا نیاز به وکیل هست و اگر نیازه ایا میتونم حق الوکاله و خسارت رو ازش بگیرم یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دادخواست الزام به تنظیم سند بزنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در رای صادره مبنی بر محکومیت خوانده به تنظیم سند انتقال خودرو کلیه هزینه ها اعم از تمبر دادرسی ، حق الوکاله وکیل و هزینه دفتر خدمات قضایی نیز درج خواهدشد و طرف مقابل موظف به پرداخت خواهد بود.