مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک

سلام و وقت بخیر
وسیله نقلیه بنده چند روز پیش به علت پرتاب مصالح از تریلی در جاده دچار خسارت گردید که با مراجعه به کلانتری صورت جلسه مربوطه با شماره پلاک وسیله نقلیه را دریافت نموده ام برای پیگیری ان باید چطور اقدام کنم ؟ خسارت در استانی غیر از محل سکونت بنده بوده است

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا,خسارت وارده را تامین دلیل کنید وسپس ازطریق خدمات قضایی درشورای حل اختلاف محل خوانده,مطالبه خسارت نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر خسارت عمدی نبوده و حادثه بوده با مراجعه به و خسارت وارده زیر 20 میلیون تومان است به شورای حل اختلاف محل حادثه مراجعه ابتدا تامین دلیل جهت میزان خسارت و سپس مطالبه خسارت نمایید .